+++ CZARINA SERVICECENTRUM +++ SINT PETERSBURG SPECIALIST +++ NOVGOROD SPECIALIST+++

 

 

Exclusieve excursies

Sint Petersburg en omgeving

nog beperkt te boeken


Czarina is een kleinschalig Nederlands servicecentrum, gevestigd in Sint Petersburg, de culturele hoofdstad van Rusland. Czarina is gespecialiseerd in een exclusieve keuze aan excursies in Sint Petersburg en Novgorod. Inmiddels bieden wij nog op zeer beperkte schaal excursies aan wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders door een eigen aanpak, grote flexibiliteit, persoonlijke aandacht en een aanbod van meer dan alleen maar de standaardexcursies.
Op onze website vindt u alle noodzakelijke informatie en een aanvraagformulier. Volg de links hieronder. Als u vragen of opmerkingen heeft dan kunt u ons mailen (ga naar 'mail czarina' op deze pagina).


 

 

Czarina Servicecentrum
telefoon Estland: +372 5808 9668 (ook WhatsApp)
telefoon Rusland +7 921 647 1618

Correspondentieadres:
Kreenholmi pk. 1420,
20201 Narva - Estland

DISCLAIMER
Czarina besteedt veel zorg aan deze website maar kan de correctheid, volledigheid en actualiteit niet garanderen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Verder aanvaardt Czarina geen aansprakelijkheid voor schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van de website of uit de onvolledigheid en/of onjuistheid van de op de website verstrekte informatie of voor schade tengevolge van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de website.